Rodeo bizon

Fotografie atrakce Rodeo bizon

Popis atrakce

Rodeo bizon patří mezi absolutní špičku zábavných atrakcí, která dokáže rozproudit zábavu na akcích pro dospělé i pro děti.

Díky široké škále rychlostí pohybu dokáže být Rodeo bizon přátelský „koník“ pro nejmenší i zdivočelé zvíře pro dobře stavěné dospělé kovboje. Stačí trocha hlasitého publika a obyčejná firemní akce se změní v nezapomenutelné rodeo odpoledne se zážitky, o kterých se na poradách mluví celé měsíce. Na požádání zajistíme obratného moderátora, nebo i jen zvukovou techniku pro talentovaného baviče z Vašich řad.


V kategorii: Atrakce pro děti, Atrakce pro dospělé, Simulátory a trenažéry, Atrakce


  • Obrázek atrakce Rodeo bizon
  • Obrázek atrakce Rodeo bizon
  • Obrázek atrakce Rodeo bizon
  • Obrázek atrakce Rodeo bizon

Technický popis a požadavky pro rodeo bizon

Prostor záboru atrakce 6 x 6 m, výška 2,2 m (pro provoz atrakce potřebná výška 3,6 m), váha 500 kg. Instalace na rovný a pevný povrch.

Bez jeřábu nelze rodeo bizon umístit do schodů a menších dveří (šíře min. 1,2 m, výška 2,1 m). Přemisťování v budově je možné paleťákem na paletě.

K provozování atrakce je třeba napětí 230 V do 100 m a 20 A jistič, případně napětí 380 V. Neustálý odběr 4 kW. Součástí pronájmu je i školená obsluha, která zajistí bezpečný provoz atrakce.

cena atrakce

Za 4 hodiny provozu: 11.000 Kč; za každou další hodinu: 800 Kč (bez DPH).

Líbí se Vám tato atrakce?

Vyplňte nezávazný formulář a my Vás budeme kontaktovat.






Sociální sítě

Rychlý kontakt

Zábavní servis s.r.o.
Tel: +420 603 110 950